Loading...
Om oss2019-02-10T21:37:01+00:00

Vad vi gör

Vi projekterar och installerar solcellsanläggningar till bostäder, lantbruk och kommersiella byggnader. Vår kompetens sträcker sig längs hela kedjan, från tidiga förstudier och lönsamhetskalkyler till installation och service av kompletta nyckelfärdiga solcellsanläggningar. Målsättning är att kunna erbjuda det mest kostnadseffektiva alternativet och samtidigt erbjuder produkter från välkända och etablerade tillverkare som garanterar hög kvalité och trygga garantier.

Våra tjänster

Trygghet

Du ska känna dig trygg när du beställer en solcellsanläggning från oss. Vi är säkra på vår kompetens och våra produkter och fakturerar normalt efter slutförd installation och idrifttagning.

Vi är certifierad installatör av solcellssystem enligt Energimyndighetens nya certifiering. Vi följer gällande lagar och föreskrifter vid installation, har du frågor kring elsäkerhet eller inverkan på takkonstruktion guidar vi dig i vad som gäller och vad du behöver tänka på.

Läs mer på Energimyndigheten
0
Installerade solceller
0
Projekteringsuppdrag
0
År samlad branscherfarenhet
0
Län med installationer

Arbeta med oss

Vi växer tillsammans med Sveriges solenergibransch. För att hinna med alla intressanta förfrågningar och intresseanmälningar letar vi efter såväl nya medarbetare som nya samarbetspartners. Om du är intresserad av att arbeta med solenergi är du välkommen att höra av dig till oss. Just nu letar vi framförallt efter tekniska projektledare som kan förstärka vårt team. Arbetsuppgifter inkluderar projektledning, assistans vid installationsarbete, projektering och försäljning. För att du ska trivas att arbeta hos oss ska du dela våra värderingar och kunna arbeta självständigt. Placeringsort är antingen Stockholm och/eller Göteborg.

Vår drivkraft

Våra affärsrelationer bygger på personligt bemötande och en förståelse för varje kunds specifika förutsättningar och önskemål. Vi är ingenjörer och tekniker som drivs av teknikutveckling och en vision om att solenergi bidrar till ett hållbarare samhälle. Vår strävan är att sprida kunskap om att solenenergi fungerar utmärkt i Sverige och att göra det enkelt och tryggt för fastighetsägare att installera solcellsanläggningar. Genom att göra så tror vi att vi även bidrar vi till de internationella hållbarhetsmålen.

Vill du veta mer om oss, kontakta oss idag