ENGAGEMANG

OM OSS

KOMPETENS

PERSONLIGT

Engagemang

Vi erbjuder nyckelfärdiga solcellsanläggningar till bostäder, lantbruk och kommersiella byggnader. Våra affärsrelationer bygger på personligt bemötande och en förståelse för varje kunds specifika förutsättningar och önskemål. Vi är ingenjörer och tekniker som drivs av teknikutveckling och en vision om att solenergi bidrar till ett hållbarare samhälle.

TRYGGT, ENKELT OCH SÄKERT

Trygghet

Du ska känna dig trygg när du beställer en solcellsanläggning från oss. Vi är säkra på vår kompetens och våra produkter och fakturerar normalt efter slutförd installation och färdiganmälan till nätägaren. Vår kompetens sträcker sig längs hela kedjan, från tidiga förstudier och lönsamhetskalkyler till installation och service av kompletta nyckelfärdiga solcellsanläggningar.

Energiexpert

Vi är expert på solceller och hållbara energisystem. Tillsammans har vi över 30 års samlad erfarenhet. Vi är certifierad installatör av solcellssystem enligt Energimyndighetens nya certifiering.

Följer regelverk

Vi ingår branschorganisationen Svensk Solenergi och följer gällande lagar och föreskrifter vid installationsarbete inbegripande, men inte begränsat till, elsäkerhet, arbetssäkerhet, takarbete, konsumentköplagen, konsumenttjänstlagen och ABT06.

Ansvarsförsäkring

Vi har företagsförsäkring i If Skadeförsäkring AB (Försäkringsnummer: SP1829982). Allrisk för Entreprenad- och Montageverksamhet, Professionsansvarsförsäkring för tekniska konsulter, Ansvarsförsäkring och Produktansvar.

HÅLLBART ARBETE

Arbeta med oss

Vi växer tillsammans med Sveriges solenergibransch. För att hinna med alla förfrågningar och intresseanmälningar letar vi efter såväl nya medarbetare som nya samarbetspartners. Om du är intresserad av att arbeta med solenergi är du välkommen att höra av dig till oss. Nedan ser du några av våra lediga vakanser.

Teknisk säljare

Vi söker nu nya motiverade Solcellsprojektörer/ Tekniska säljare med utgångspunkt i Stockholm, Göteborg samt Malmö. Utöver stort kunnande om energiteknik ska du vara ansvarstagande och serviceinriktad. Du kommer att vara en viktig del i vår kontakt med kunderna och därför värdesätter vi social kompetens. Kontakta oss för att höra med om tjänsten.

Elektriker/Tekniker

Vårt installationsteam behöver förstärkas med ytterligare elektriker med höga kvalitetskrav. Meriterande om du har erfarenhet från likströmsinstallationer samt arbete med laddboxar. Arbetsuppgifter anpassas till din erfarenhetsnivå och behörighet. Vi ser gärna att du har full behörighet men sökande med begränsad behörighet får också gärna kontakta oss.

Administratör

I takt med att vi växer behöver vi förstärka våra administrativa funktioner. Strukturerade och serviceinriktade installatörskoordinatorer utgör en viktig och central kugge i vårt arbete. Som administratör är du spindeln i nätet som säkerställer att såväl våra installationsteam som våra befintliga och nya kunder har full koll på arbetsplanering och anmälningar.

MILJÖ OCH TEKNIK

Vår drivkraft

Vi är ingenjörer och tekniker som drivs av teknikutveckling och en vision om att solenergi bidrar till ett hållbarare samhälle. Vår strävan är att sprida kunskap om att solenenergi fungerar utmärkt i Sverige och att göra det enkelt och tryggt för fastighetsägare att installera solcellsanläggningar. Genom att göra så tror vi att vi även bidrar till en hållbar framtid i enlighet med de globala hållbarhetsmålen. Vårt ledord är ENGAGEMANG – för kunden, för produkterna, för bästa lösningen, för hållbarhet och miljö.

Kontakta oss

Kontakta någon av våra regionala distriktsansvariga eller ring vår växel på 010-175 52 00. Vi försöker svara på alla frågor och förfrågningar inom 24 h. Du kan även fylla i vårt kontaktformulär.