Loading...
Om oss2018-10-02T15:00:00+00:00

Vad vi gör

GOSOL ENERGI bedriver verksamhet inom solenergi och hållbara energisystem. Verksamheten omfattar projektledning, projektering, installation samt handel med energiteknik. Vi samarbetar med flera välkända och etablerade tillverkare, grossister och leverantörer. Huvudfokus för GOSOL ENERGI är att leverera och installera kompletta nyckelfärdiga solcellsanläggningar för bostäder, lantbruk och kommersiella byggnader.

Våra tjänster

Trygghet

GOSOL ENERGI följer alla gällande lagar och föreskrifter vid installation av solcellsanläggningar. Har du frågor kring elsäkerhet eller inverkan på takkonstruktion guidar vi dig i vad som gäller och vad du behöver tänka på. Vi har entreprenad- och ansvarsförsäkring hos If skadeförsäkringar och hanterar alla eventuella garantiärenden kopplat till solcellsanläggningen och installationsarbete. Konsumentköplagen, konsumenttjänstlagen, ABT06.

0
Installerade solceller
0
Projekteringsuppdrag
0
År samlad branscherfarenhet
0
Orter med representation

Arbeta med oss

Vi växer tillsammans med Sveriges solenergibransch. För att hinna med alla intressanta förfrågningar och intresseanmälningar letar vi efter såväl nya medarbetare som nya samarbetspartners. Om du är intresserad av att arbeta med solenergi är du välkommen att höra av dig till oss. Just nu letar vi framförallt efter tekniska projektledare som kan förstärka vårt team. Arbetsuppgifter inkluderar projektledning, assistans vid installationsarbete, projektering och försäljning. För att du ska trivas att arbeta hos oss ska du dela våra värderingar och kunna arbeta självständigt. Placeringsort är antingen Stockholm och/eller Göteborg.

Vår drivkraft

Våra affärsrelationer bygger på personligt bemötande och en förståelse för varje kunds specifika förutsättningar och önskemål. Vi är ingenjörer och tekniker som drivs av teknikutveckling och en vision om att solenergi bidrar till ett hållbarare samhälle. Vår strävan är att sprida kunskap om att solenenergi fungerar utmärkt i Sverige och att göra det enkelt och tryggt för fastighetsägare att installera solcellsanläggningar. Genom att göra så tror vi att vi även bidrar vi till de internationella hållbarhetsmålen.

Vill du veta mer om oss, kontakta oss idag

Få en fri offert